BushWang | Aaron Lazare Research CenterUMass Medical School
374
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-374,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.8.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Aaron Lazare Research Center
UMass Medical School

cialis 5mg efficacitг© https://www.mitforumcambridge.org/multiple/problem-solving-math/2/ auditing assistant resume viagra for sale mississauga https://www.arohaphilanthropies.org/heal/make-money-selling-viagra/96/ glossary of literary terms with examples essay about a music concert brand generic viagra https://www.carrollkennelclub.org/phrasing/essay-on-safe-travel-in-hindi/6/ https://earthwiseradio.org/editing/popular-culture-essay-examples/8/ are viagra illegal see follow link cornell thesis presentation https://www.rmhc-reno.org/project/music-for-presentation/25/ https://smartfin.org/science/diarios-de-la-viagra/12/ essay farmer's life questionnaire for case study pdf https://bakeorbreak.com/rxstore/is-zanaflex-addictive/17/ edomex generico de cialis british thesis service is creative writing considered liberal arts dissertation knowledge sharing essay in teachers day https://homemods.org/usc/it-revolution-essay/46/ go to link thesis example pup https://www.carrollkennelclub.org/phrasing/gender-similarities-hypothesis/6/ dissertation binding university birmingham enter site click https://www.myrml.org/outreach/fast-custom-essay/42/ Worcester, MA

 

Project Type: Research

 

Mike Bush served as the lead design principal for the Lazare Research Center, a 360,000 square foot facility that is located on the quadrangle of the University of Massachusetts Medical Center Campus in Worcester.  This project began with a master planning process of the entire campus to insure that the zoning and future development opportunities were understood and the proposed research building was contextually sited.  As a result, the Lazare Research Center massing establishes the western edge of the developing quadrangle and serves as a vehicular gateway to the campus.

 

Great attention to detail was one of the hallmarks of this project, including movable casework in the laboratories, warm interior finishes, and a masonry and curtainwall exterior expression that all work to reinforce the image of the Medical School.

 

The scope of this project includes:

 

  • Highly flexible and repetitive Laboratory Spaces
  • Linear Equipment Corridors
  • Enclosed and Open Staff Work Areas
  • 60,000 sf Vivarium with interstitial floor
  • Atria Interaction Areas
  • Public Food Service and Dining Areas
  • Faculty Lounge and Exterior Terrace
  • Enclosed Bridge Connections to adjacent parking garage